Pretraži ovaj blog

Sihr rastavljanja

Definicija sihra rastavljanja

To je sihr kojim se rastavlja muz od zene ili se njime izaziva neprijateljstvo i mrznja medu prijateljima ili poslovnim partnerima.

Vrste

1. Razdvajanje covjeka od majke

2. Razdvajanje sina od oca

3. Razdvajanje brace

4. Razdvajanje poslovnih i drugih prijatelja

5. Razdvajanje covjeka i zene. Ova vrsta je najopasnija i najrasirenija.

Simptomi sihra rastavljanja

1. Iznenadno pretvaranje ljubavi u mrznju,

2. Stalno sumnjicenje medu supruznicima,

3. Neprihvatanje izvinjenja i opravdanja,

4. Uvelicavanje povoda za svadu i raskol iako su oni beznacajni.

5. Mijenjanje muzeve slike u ocima zene i zene u ocima muza, tako da muz vidi svoju zenu u ruznom liku, makar ona bila izrazito lijepa. Razlog je tome sto sejtan koji je zaduzen za sihr njeno lice cini ruznim, prikazujuci svoj lik na njenom licu. Zena vidi svog muza u strasnom i uzasavajucem liku.

6. Odvratnost opsihrenog prema svakom djelu koje poduzima njegov supruznik.

7. Odvratnost prema mjestu gdje boravi njegov supruznik. Tako cete vidjeti covjeka koji je van kuce sasvim normalan, ali sa samim ulaskom u kucu osjeti zestoku tjeskobu.

Hafiz Ibnu Kesir, Allah mu se smilovao, rekao je: Znak utjecaja sihra na razdvajanje muza od zene je u tome da jedno drugo vide u ruznom liku... ili necemu drugom slicnom tome.

Kako nastaje sihr rastavljanja

Covjek koji hoce da napravi nekom sihr, ode kod sihirbaza te od njeg zatrazi da odredenu osobu rastavi od njegova supruznika. Sihirbaz od njeg zatrazi ime covjeka kome hoce da napravi sihr, ime njegove majke, i nesto od njegovih licnih stvari (dlaku iz kose, odjevni predmet i dr.) Ako ovaj ne moze doci do njegove licne stvari, onda mu napravi sihr na vodu ili nesto drugo i naredi mu da prolije na put onome kome je namijenjen sihr. Kada ovaj nagazi na to, potpadne pod uticaj sihra. Ponekad mu naredi da mu sihr stavi u jelo ili pice.

Siromasni Allahov Rob
Ismet Isaa Jasarević

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001963267343

ISMET ISAA JASAREVIC
G. DOBOSNICA B.B.
75308 DOBOSNICA KOD LUKAVCA
tel. 061 258 507